Home 娛樂電影 由香港攝影師操刀 橋本環奈最新寫真集《NATUREL》獲好評 一出即成熱賣榜首!

由香港攝影師操刀 橋本環奈最新寫真集《NATUREL》獲好評 一出即成熱賣榜首!

6338

當年因為一張照片而被譽為「千年一遇」既日本美少女橋本環奈,在網上一爆而紅,因而出道參與電影、電視、廣告等等。

有住「千年一遇美少女」光環既橋本,雖然不時都被媒體影到「崩壞」一刻,而堪至在綜藝節目日影到雙下爬驚嚇照。 但到最近新出既寫真照見到,橋本環奈由地獄重回人間。在香港攝影師Jimmy Ming Shum操刀下,突顯返美態。

而新寫真《NATUREL》一出即成為網上熱話,唔少Twitter及Fans們都反應熱烈,更在Amazon 日本成為熱賣榜第一名!

有部份寫真照已經公開可以搶先睇!

先睇橋本環奈崩壞:

假象來的,寫真係咁:


 

橋本IG:https://www.instagram.com/kanna399/

寫真購買Link:@jdailymall