Home 旅行遊記 【福利多圖】越捷航空神秘包裹 原來係比基尼空姐2019月曆!

【福利多圖】越捷航空神秘包裹 原來係比基尼空姐2019月曆!

今日收到個神秘包裹,原來係越捷航空(Vietjet)寄嚟2019年嘅「比基尼空姐」月曆!

如果有去過越南或者有留意相關資訊的話,都知道越捷航空一向都創意滿分,不時都有一些新意念而走紅,而近年更加越做越大,成為越南最大的廉航,仲有多條新開的國際航線,直飛日本同韓國。

經曾以「比堅尼空姐」而聞名既越捷航空,今年再度推出月曆,以「空中綻放」(Blooming in the sky)為題,12位Model火辣身材穿著不同的花朵裝比基尼,係亞洲各大知名景點進行拍攝,包括位於中越的大叻、北越的木江界、泰國清邁、曼谷和普吉島、以及日本東京、大阪和京都等。

淨係睇封面已經好吸引!

精選幾張風景,每一個月都好有特色
而都係越捷嘅航線黎:

仲有片段:

更加找到當中幾個Model IG:
https://www.instagram.com/yayoi_0226/
https://www.instagram.com/lenasaetiao/

幾時又要去一轉越南?!

圖源:越捷航空提供