Home 深圳玩樂 【深圳聖誕好去處2018】一年一度只有兩場!聖誕枕頭大戰深圳站

【深圳聖誕好去處2018】一年一度只有兩場!聖誕枕頭大戰深圳站

1370

聖誕係香港冇咩特別活動,可以考慮下上深圳試新野,就係枕頭大戰!於12月22日,於深圳A8音樂大廈有一連兩場嘅枕頭大戰,一定可以令你過足癮!

 

 

香港人生活壓力大,放假想盡情發洩下,呢個活動絕對幫到你!最平只要158人仔,就可以參加活動,入場費亦已包枕頭一個!活動包括要攻陷兩座有1000個枕頭嘅枕頭山,參加者可以直接攻頂,又可以破壞佢,想點就點。另外,仲可以同陌生人互打!佢分咗:楚河漢界、枕頭「通緝令」、80 90 00大亂鬥、男女大混戰等,今次真係不打不相識!

同時,活動亦有現場Live Band,係你一路打人/畀人打嘅時候都可以keep住好high嘅氣氛!

活動詳情:

時間:12月22日
19:00-20:30(第一場)
21:30-23:00(第二場)
門票價格:普通票 158元/VIP票 258元
地點:A8 Live 深圳南山區科技園科園路A8音樂大廈二層
前往方法:地鐵2號線或11號線后海站